Train Sim World Great Western Express utgitt

I dag er neste kapittel i Train Sim World utgitt; Great Western Express. Vi har prøvet ruten og lokomotivene og er meget fornøyd med hva Dovetail Games har fått til.

Artikkelen inneholder sponset innhold eller linker.

Vi opplevde noen problemer med tastatur og måtte endre språket på pc’en til engelsk for å få enkelte funksjoner til å virke via tastatur. Ruten er detaljert og med alle de forskjellige aktivitetene du kan kjøre har du mange, mange timers underholdning foran deg. Det meste i førerrommet kan betjenes, alt fra kokeplate, rullegardiner, sikkerhetssytemer, diagnosesystemer, lys og alt øvrig betjeningsutstyr.

Lyd fra motorene er ikke av de beste, de blir på en måte kvalt av støy fra omgivelser. Fysikken er forbedret men trekkraft og akselerasjon virker fremdeles urealistisk. Hvis vi tenker tilbake Rail Simulator i 2007, og utviklingen frem til Train Simulator 2017 så kan vi nok forvente en bedring på mange områder gjennom nye versjoner i fremtiden.

Det mangler fortsatt verktøy for å kunne lage egne tog og ruter, det sies at dette vil komme senere sammen med støtte for multiplayer og Xbox.

Grafikken er utrolig god som gjør at du føler at du er «der», dette sammen med friheten du har til å bevege deg langs sporet og  ikke minst inne i toget gjør det til en god opplevelse. Alt i alt et godt produkt for både store og små, men med potensiale for å bli enda bedre.

Les mer og kjøp produktet her.

TSW Great Western Express

Great Western Express for Train Sim World lar deg kjøre lokal-, gods- og intercitytog ut fra London Paddington stasjon langs Great Western hovedbane. Kjør lokaltog med Class 166, godstog med Class 66 eller intercitytog med Class 43 «HST». 24-timers gjengivelse av rutetabell basert på virkelige togtider.

Legg igjen en kommentar

Annonse