Hjelp til add ons

 • Hei,


  Er det med tanke på å bygge egne ruter du ønsker signaler? Norske signaler finner du via denne siden.


  Som regel er add-ons kompatibel med eldre versjoner av train simulator, men det kan finnes unntak. De fleste add-ons inneholder instruksjoner på installasjon. Man kopierer filene til angitt mappe, eller bruker et program kalt «utilities.exe» som finnes i train simulators installasjonsmappe. Har du prøvd å søke etter materiell i add-on katalogen? Der finnes det mye norskt materiell.

 • Hei


  Takk for svar. Går på lokførerstudiet, og tenkte å se om dette kunne hjelpe meg med litt signal repetering. Artigere å kjøre sim, enn å lese I en bok.


  I hvilken mappe skal «utilities.exe» ligge? Har lastet ned fra steam.

 • Med mindre du vil stryke i faget så anbefaler jeg deg å lese boken fremfor betaversjonen av det norske signalanlegget i ts 2017/2018 ? Det er veldig basic pr. dags dato, forsignal/innkjør- og utkjørsignal med begrensede funksjoner.


  Hvis du går til Steam mappen under programfiler, så skal du finne utilities.exe i følgende mappe: C:\…\Steam\steamapps\common\RailWorks\


  I RailWorks mappen finner du også mappen Assets, her ligger alle add-ons med unntak av ruter.


  Om du vil så kan du laste ned Bergensbanen, da kan du prøve en rute som allerede har tatt i bruk signalene. Du kan søke den opp i add-on katalogen.